کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
در مرحله بعد، تعیین رنگ نهایی کامپوزیت متناسب با رنگ دندان های خودتان (که درمان غیرطبیعی جلوه نکند)
ترمیم سریعتر: فرآیند ترمیم با استفاده از کامپوزیت معمولاً زمان کمتری نسبت به فرآیندهای ترمیم دیگری مانند لمینت میطلبد.
اما وقتی پر کردن کامپوزیت تمام شد و بی حسی موضعی از بین رفت، طبیعی است که دندان حتی برای چند هفته کمی حساس باشد. در این صورت میتوانید از خمیر دندان حساس استفاده کنید که به حل همه چیز کمک میکند.
کامپوزیت دندان را براساس تعداد و اندازه ذرات به انواع زیر تقسیم میکنند:
مواد غذایی رنگی: نوشیدنیهایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگهای قوی دارند میتوانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.
کامپوزیت دندان از ترکیب نوعی پلاستیک خاص و شیشه ساخته شده که برای اصلاح ظاهر دندانها استفاده میشود. در ابتدا سطح دندان با مواد اسیدی (کاندیشنر ژل) آماده میشود تا سطح تماس با ماده باندینگ افزایش یابد. سپس ماده باندینگ حاوی کاتالیستهای پیوند دهنده روی دندان اعمال و با تاباندن نور لیزر فعال میشود.
دندانقروچه: اگر عادت به دندانقروچه دارید، از محافظ دهان شبانه شرایط کامپوزیت دندان استفاده کنید تا از فشار زیاد بر کامپوزیتها جلوگیری شود.
این کار به دلایل زیبایی و برای ایجاد لبخندی خاص و متمایز انجام میشود.
در مرحله بعدی، برای افزایش چسبندگی کامپوزیت به دندان، یک محلول اسیدی (اسید فسفریک ۳۰ تا ۴۰ درصد) به سطح دندان اعمال میشود تا مینای دندان جهت پیوند مناسب با کامپوزیت آماده شود.
کامپوزیت در دندانپزشکی، علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری هم دارد، که ما در این محتوا علاوه بر اینکه توضیح می دهیم که کامپوزیت دندان چیست، انواع،کاربردهای مختلف و مراحل کامپوزیت را هم شرح میدهیم.
پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه میشود که افراد به نکات زیر توجه کنند:
بله، باندینگ کامپوزیت میتواند فاصله بین دندانهای جلو را ببندد. دندانپزشک با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان، فاصله را پر کرده و سپس با نور خاصی سخت میکند. این روش سریع، مقرون به صرفه و نتایج فوری دارد.
بررسی دقیق دندانها و مشاوره برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان
کامپوزیتها یک راهنمای رنگی به همراه خود دارند که دندانپزشک با مراجعه به آن، رنگ مناسب را برای هر فرد انتخاب میکند.